Na tradičních maškarních radovánkách vládly nejen nejrůznější pohádkové bytosti. Obyvatelé a zaměstnanci domova se oblékli také za fotbalisty pražské Slavie, poslance a senátory Parlamentu České republiky.

„Na tvářích všech účastníků maškarního reje se zračila příjemná, rodinná nálada. A protože v den konání karnevalu bylo venku téměř jarní počasí, prošel průvod masek nejen domovem, ale i jeho zrekonstruovaným nádvořím. Porota, která rozhodovala o tom, která maska a oddělení získá prvenství, to neměla vůbec jednoduché. Nakonec musela vyhlásit tři první místa, takže symbolické ceny si odnesly úplně všechny postavičky, které se na parketu představily,“ svěřila se vedoucí domova Vincentinum Milena Marečková.

Andrea Heráková, která se na několik hodin proměnila v jednoho ze sedmi trpaslíků, a Ludmila Klosová v roli poslankyně Lucie Talmanové si pochvalovaly karnevalové dění.

„Přikrášlit nás pomohl personál domova, který neváhal vzít na sebe podobu poslankyň, senátorek či jiných pohádkových postaviček. Na parketu vládl velmi zdařilý maškarní rej,“ svěřily se unisono Heráková a Klosová.