To jsou parametry nového kamerového bodu, který Uherské Hradiště plánuje vystavit na frekventované křižovatce ve Štěpnicích.
„S instalací monitorovacího systému v této lokalitě město počítá a je prakticky připravena. Kamera již byla zakoupena, její zprovoznění ve zmíněné lokalitě zatím bránila neexistence stálé fáze elektrického napětí. Toto je již vyřešeno a nyní čekáme pouze na územní rozhodnutí,“ prozradil mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma.

Do finální fáze tak vstupuje již šestadvacátý kamerový bod, který bude snímat dění na veřejných prostranství v Uherském Hradišti. S jeho umístěním tak mohou místní počítat nejpozději na začátku příštího roku. „Uvažujeme i o dalších kamerových bodech v dané lokalitě, například na křižovatce ulic J.E. Purkyně a Revoluční, nicméně vše je závislé na finančních možnostech města,“ nastínil možné plány do budoucna Jan Pášma. Pro upřesnění je třeba dodat, že se jedná o výjezd u uherskohradišťského nemocničního areálu z pod mostu, přes který vedou vlakové koleje.

Uherskohradišťská nemocnice bude mít nový vstup do centrální budovy.
Uherskohradišťská nemocnice bude mít nový vstup s kavárnou