V prostorách Klubu kultury je čekala opět skvělá atmosféra a pestrý program, pořadatelem oblíbené společenské akce byla tradičně Uherskohradišťská nemocnice.

O hudební produkci se postarala populární zpěvačka Olga Lounová se svou kapelou, swingový orchestr Zatrestband a cimbálová muzika Harafica.

„Večerem provázel moderátor David Vacke, který společně s ředitelem Uherskohradišťské nemocnice Petrem Sládkem popřál hostům v úvodu plesu dobrou zábavu. Parket při předtančení obsadily páry z uherskohradišťského Tanečního klubu Rokaso s ukázkami klasických i moderních tanců,“ informoval mluvčí nemocnic Zlínského kraje Egon Havrlant.

Součástí doprovodného programu plesu byl už jublejní 20. košt vína v malém sále, o který se tradičně postarali manželé Hrňovi. Zájemci se mohli v předsálí nechat zvěčnit ve Slovácké fotobudce. Koho přepadl hlad, měl příležitost si zajít na teplou večeři do přilehlé restaurace, nebo ochutnat dobroty z rautu a cukrárny, které připravila nemocniční kuchyně.

„Je těžké udržet laťku našeho zdravotnického plesu stále tak vysoko a proto mám radost, že se nám to alespoň podle ohlasů plesových hostů daří. Co mě rovněž moc těší, je fakt, že jsem mezi hosty letos viděl hodně nových tváří. Jsem také velmi rád, že jsme konečně získali silného partnera pro organizaci tohoto společenského setkání, které v příštím roce oslaví už své pětadvacáté výročí. Poděkování tedy patří hlavnímu sponzorovi akce, kterým je společnost Auto Uherské Hradiště děkuji ale také svým kolegům za organizaci plesu a rovněž všem hostům, kteří se jej účastnili,“ zhodnotil letošní ročník ředitel Uherskohradišťské nemocnice Petr Sládek.

Vyklízení, zaměření a oprava střechy. Stamilionové opravy věznice v Uherském Hradišti začaly.
Stamilionové opravy věznice v Hradišti začaly. Dokončení je ale daleko