„Jel jsem na Moravu a nějací dva pánové se jali pěstí. Můžeme spolu politicky nesouhlasit, ale fyzicky se nenapadáme. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale co se dá dělat,“ popsal útok Dominik Feri na svém Twitterovém účtu.

Po odvozu k ošetření do Uherského Hradiště ještě na Twitteru dodal: „Mně je to vlastně blbý vůči všem – policistům i saniťákům. Vždyť jsou svátky. Jel jsem sem (už počtvrtý) na Velikonoce a zkazí to nějací borci, kteří prý říkali něco o negrech. Lékaři mi zašili řeznou ránu na zádech a jsem asi v pohodě. Snad mě brzo pustěj. Tak hezké svátky bez sváru,“ vzkázal Feri.

Zhruba po měsíci je podle policistů vyšetřování potyčky u konce.

„V uplynulých dnech jsme oběma podezřelým ve věku šestadvacet a osmačtyřicet let sdělili podezření z přečinu (tedy nedbalostnímu trestnému činu pozn. red.) ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a výtržnictví. Ze zákona jim hrozí až tříletý pobyt ve vězení,“ informovala mluvčí policistů v Uherském Hradišti Milena Šabatová.

Na dotaz Deníku se ve středu 29. května k celé záležitosti už nechtěl Dominik Feri vyjádřit. „Myslím, že se o tom mluvilo až příliš a vše jsem již k věci řekl,“ poznamenal napadený zákonodárce.

Dominik Feri
Od incidentu, kdy poslanci Ferimu namlátili, se radnice v Boršicích distancuje
Dominik Feri
Poslance Feriho zbili v Boršicích dva muži. Prý ze sebe dělal velkou celebritu