„Milí fanoušci, vůbec se nám do toho nechce, protože jsme z toho velice smutní, ale cítíme povinnost informovat vás včas o dalším přesunu letního festivalu MASTERS OF ROCK 2021, který se měl uskutečnit ve dnech 8. – 11. 7. 2021 v areálu likérky R. Jelínek ve VIZOVICÍCH. Důvod je jasný a zřejmý – nepřítel lidu, státu, kultury, hudby a všeho, co máme rádi, neústupný COVID-19. Jednoznačným impulsem k přesunu je pak oznámený přesun celého turné největšího headlinera festivalu, kapely JUDAS PRIEST,“ zaznělo prostřednictvím sociálních sítí od pořadatelů akce.

Podle nich Judas Priest už přesun svého turné na oslavu svého 50. výročí, jehož součástí bylo také dlouho plánované slavnostní megashow ve VIZOVICÍCH oznámili.

Sníh ve Zlíně 6. dubna zasypal kvetoucí cibuloviny, keře i sakury
Aprílové počasí v akci. Rozkvetlé sakury ve Zlíně zasypal sníh. Podívejte se

Plakát 18. ročníku Masters of RockPlakát 18. ročníku Masters of RockZdroj: FCB Masters of Rock.

Judas Priest k tomu říkají: „Bohužel kvůli probíhajícím problémům s vakcínami proti Covid-19 v Evropě jsme byli upozorněni, že naše koncerty, plánované v roce 2021 nebudou moci probíhat podle plánu. Všechna data tak byla přesunuta na rok 2022. Všechny vstupenky zůstanou platné i pro nová data.“

„Dobrou zprávou v tom všem je, že kapela počítá s touto oslavou u nás, na pódiu festivalu MASTERS OF ROCK 2022, a slibuje fanouškům za jejich věrnost, a hlavně trpělivost opravdu senzační, dosud nevídanou show!“ připomínají organizátoři vizovického MOR s tím, že

Judas Priest jsou tak vlastně první potvrzenou kapelou pro MASTERS OF ROCK 2022, jehož termín se tímto přesouvá na 7. – 10. 7. 2022!

„Všechny dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín festivalu. Tím, že si je ponecháte a budete spolu s námi doufat v lepší budoucnost, dáváte i šanci tomuto velmi oblíbenému festivalu přežít další promarněnou sezónu.

Děkujeme vám za vaši přízeň a buďte zdrávi, ať to spolu v létě 2022 pořádně oslavíme,“ věří organizátoři Masters of Rock.

Festival Masters of Rock 2019 ve Vizovicích
Našlapané Masters of Rock si užívají tisíce lidí. Podívejte se