„Na ledě se střídaly nejrůznější dovednostní soutěže pod dohledem profesionálních trenérů mládežnických týmů. Akci provázela dvojice moderátorů, a když všichni, kteří přišli v masce, obdrželi věcné ceny, mohlo se pomalu přejít na tu část programu, kterou byl souboj Lva Strání s odvážným seskupením fanoušků," popsali pořadatelé exhibiční rozměr události.

Ve znamenité kulise hojného počtu přihlížejících nakonec vyhrál tým fanoušků. „Po závěrečné děkovačce byla možnost se vyfotit s jednotlivými hráči, což samozřejmě mnoho dětí využilo. Následovala diskotéka na ledě, která trvala až do pozdních večerních hodin," popisují atmosféru pořadatelé. Po celou dobu byla možnost občerstvení ve vyhřívaném stanu.

„Vedení obce uvažuje o zajištění kluziště i pro další sezónu. Pevně věříme, že se tak i stane a nám se podaří uskutečnit další ročník Karnevalu na ledě. Pořád jsme ale teprve v půli a až do konce února (do masopustního fašanku) je možné si přijít zabruslit a strávit parádní chvilky na kluzišti ve Strání," informují organizátoři ze Lva Strání. Těm vzkazuje velké díky straňanský místostarosta Antonín Reňák. „Takovéto akce pořádané s chutí a nadšením je vždy radost podporovat, řekl Antonín Reňák závěrem.