Odkaz najdou zájemci na stránkách cojevbrode.cz.

Momentálně je tam k vidění pouze čápice.

O svého partnera zřejmě přišla poté, co se někde ošklivě zranil na noze.

Dne 12. dubna snesla první vejce, to však hned druhý den z hnízda vyhodila.

O tři dny později snesla další dvě, na kterých sedí (mláďata se líhnou po 33-34 dnech – pozn. aut.).

Současně můžete pozorovat, čím se čáp bílý živí.