„Pokud ale případ vyšetřuje Útvar odhalování korupce a finanční kriminality, jede po vlastní linii a krajskou policii může požádat pouze o součinnost," poznamenal Jaroš.

„O nové korupční kauze a zatýkání jsem slyšel pouze z médií. Že by se měla nějak dotknout našeho klubu, o tom nic nevím. Celý den jsem byl dnes v práci, kdyby se nás to mělo nějak týkat, předpokládám, že bych se o tom dozvěděl. To je vše, co k tomu mohu říct." konstatoval Vladimír Krejčí, ředitel 1. FC Slovácko

„Český fotbal se momentálně neukazuje v příliš dobrém světle a toto mu pochopitelně nepřidá. Radost z toho samozřejmě nemám, na druhou stranu ve Zlíně jsme s korupcí problémy nikdy neměli a netýká se nás to ani v tomto případě. Jednoznačně souhlasíme, aby byla celá věc řádně vyšetřena a viníci potrestáni," konstatoval Leoš Gojš, ředitel FC Fastav Zlín.

„Zatím nemám indicie, že by se zásah policie měl týkat moravské části fotbalového hnutí. Každopádně je to hrozná rána pro fotbal. Nedovedu si vůbec představit, že i v nižších soutěžích se takto rozpíná korupce, kdy je fotbal ovlivňován prostřednictvím sázek. Je špatné, že se dá vsadit téměř na cokoliv i na mládež. To je velký nešvar. Každopádně coby člen fotbalové exekutivy čekám na zprávu od předsedy FAČR." Vlastimír Hrubčík, předseda KFS Zlín a člen výkonného výboru FAČR. (spo)

Související Další rána. Policie vyšetřuje ovlivňování fotbalových zápasů