„Chceme divákům představovat nejen herce, ale i ty, bez nichž by divadlo fungovat nemohlo,“ vysvětlil herec a mluvčí divadla Josef Kubáník. A divadelníci to vzali z gruntu. Rovnou se dohodli s dramaturgií jednoho z nejsledovanějších pořadů u nás.

Milovníci oblíbené soutěže se mohou těšit na člena jevištní techniky Petra Žajdlíka a Davida Vackeho. Ten je mnohým známý jako Mirek Dušín z kultovních Rychlých šípů, ale ne každý ví o jeho profesi inspicienta, který řídí každé představení. „Natáčení probíhalo v listopadu, točí se vždy několik dílů dopředu a na place je zábava,“ vzpomínal Žajdlík.

„Ale překvapilo mě, že jsem nemohl uplatnit svoji indicii, s kamarády a kolegy jsme ji vymýšleli několik dnů,“ dodal. Příjemnou atmosféru při práci si pochvaluje i David Vacke, který však už natočil celou řadu pořadů od Manéže Bolka Polívky, přes Pomozte dětem, až po Prima jízdu, Dobré ráno s Českou televizí a další. „Bylo to příjemné, jen byla ve studiu docela zima. Nikdo mě ale nevaroval, tak jsem přišel v krátkém rukávu a brzy pocítil, že se někde stala chyba,“ usmívá se David Vacke.

Pořad Hádej, kdo jsem vysílá televize Prima každé pondělí a středu od 20.00.