V pondělí 24. února před půl třetí odpoledne přišel prozatím neznámý mladík do prodejny benzinky a s nožem v ruce požadoval peníze. Žena za pultem mu peníze odmítla vydat a podařilo se jí z prodejny utéct bez zranění.

Lupič vyběhl vzápětí za ní, bez toho aniž by něco vzal. Lupiče zachytila bezpečnostní kamera a se získanými záběry policisté ještě toho odpoledne procházeli Bojkovice, ale muže na fotografii nikdo přesně nepoznal. Záběry byly podle slov mluvčího uherskohradišťských policistů Aleše Mergentala zveřejněny s žádostí o informace k pachateli.

Ozvala se řada lidí s poznatky k možným viníkům, ale ani jedna z poskytnutých informací nevedla k určení a dopadení lupiče. Policisté požádali také o spolupráci kolegy z okolních regionů, ale ani od nich zatím nezískali poznatky k dopadení pachatele.

„Pokud by se tedy našel někdo, kdo by měl informaci o totožnosti pachatele nebo detail k loupeži samotné, ať tyto informace oznámí na kterémkoliv policejním oddělení nebo na lince 158," dodal Aleš Mergental.

Stále platí, že vedení společnosti provozující čerpací stanici vypsalo odměnu deset tisíc korun tomu, kdo přinese informace prokazatelně vedoucí k dopadení pachatele.