Kdyby totiž diváci chodili na každé představení zvlášť, utratili by v průměru o 36% víc. „Ano, je to částka okolo tří set padesáti korun, což jsou to téměř dvě návštěvy divadla zdarma," potvrzuje ředitel Igor Stránský.

V roce 2015 se dá v divadle očekávat nával. Málokdo si totiž nechá ujít bláznivou komedii Sám na dva šéfy, která byla označena za nejlepší komedii začátku tohoto století. A zájem o lístky na muzikál Chicago, které nastuduje mistr muzikálů Radek Balaš, už v divadle pozorují teď. „Mnoho diváků se mě ptá, kdy bude mít Chicago premiéru, že si jej nechtějí nechat ujít, všem odpovídám, že s předplatným se jim nic takového nestane," říká herec Josef Kubáník, který se kromě jmenovaných titulů těší také na světovou klasiku Macbeth a na Alenku v říši divů. „A zážitkem bude určitě i dojemný Deník Anny Frankové v režii Zoji Mikotové," dodává.

A jaké jsou tedy ceny předplatného? Všech šest novinek na celý rok vyjde přibližně na tisíc korun. Přitom cena lístku na zmiňovaný muzikál Chicago nebude nižší, než tři stovky. „Uvědomujeme si, že diváky s předplatným velmi zvýhodňujeme, ale to je naše jasná politika, které se držíme už několik let," podotýká ředitel Stránský. Že je přízeň oboustranná potvrzuje i zájem publika. Slovácké divadlo navštěvuje nejvíc předplatitelů mezi všemi činoherními divadly v republice.(kaj)

Jak na předplatnéOd letošního roku divadelníci rozšiřují služby, a tak zájemci o předplatné na rok 2015 už nemusí chodit osobně do pokladny, stačí jim vyplnit online formulář, který je k dispozici na webu divadla. Pokud by však cestu kolem divadelní pokladny měli, mohou si tam zdarma vyzvednout katalog, v němž jsou uvedeny všechny informace k předplatnému včetně bohaté fotogalerie.

Související 

Pestrá nabídka předplatného Slováckého divadla na novou sezonu

Předplatné do divadla 2015 - všechno nejlepší