Nájemníci

Už téměř po šedesáté zahrají divadelníci komedii režiséra Zdeňka Duška, která předloni posbírala většinu cen pro nejoblíbenější inscenaci i herce Jiřího Hejcmana a Zdeňka Trčálka. Přes dvě hodiny nekonečného smíchu odstartují ve středu 11. března v 19.00 hodin.

Nezbedná pohádka

Pro velký zájem a po trojici vyprodaných prosincových představeních uvede divadlo nejnovější pohádku režiséra Davida Vackeho opět, a to v sobotu 7. března v 10.00 hodin.

Rychlé šípy

Ani více jak 400 repríz neubralo nejúspěšnější komedii Slováckého divadla na popularitě a oblibě mezi diváky. Další příležitost vidět Mirka Dušína a jeho partu správných hochů bude mít publikum ve čtvrtek 12. března od 19.00 hodin.

Donaha!

Nejdéle hraný muzikál o šestici nezaměstnaných v celé republice překonal už dávno hranici magické 100. reprízy a v březnu jej mohou diváci vidět opět. Je mu vyhrazen poslední březnový den od 19.00.

Peklo v hotelu Westminster

Bláznivá komedie o jednom odpoledni, které změní život váženému poslanci, režíroval mistr komedií Robert Bellan s Pavlem Hromádkou, Irenou Vackovou a Josefem Kubáníkem v hlavních rolích. Na programu bude první březnový večer. (kaj)