„Jde to rychleji, než jsem předpokládal," raduje se ředitel divadla Igor Stránský. „Předplatné na rok 2014 nabízíme od první poloviny října a už máme skoro dva tisíce předplatitelů," počítá ředitel.

„Tímto tempem se k vysněné metě dostaneme," uvažuje Igor Stránský, jenž si je moc dobře vědomý toho, že před koncem mnoho diváků pořídí předplatné svým blízkým jako vánoční dárek.

Právě tolik předplatitelů pro rok 2014 má nyní Slovácké divadlo.

Na začátku října odstartovalo Slovácké divadlo prodej předplatného pro rok 2014. Z nuly se ke dnešnímu dni vyhoupli až na číslo 1959 a toto číslo narůstá každým dnem. Přeskočí loňský rekord?

Zájemcům o předplatné stačí udělat jediné. Napsat e-mail na: predplatne@slovackedivadlo.cz nebo se stavit osobně v pokladně divadla, kde dostanou zdarma katalog se všemi informacemi. 

Jak budeme soutěžit

Každý 2000 předplatitel získá hodnotnou cenu. Tentokrát hrajeme o exkurzi do zákulisí divadla s exklusivním hereckým průvodcem.

Ten, kdo jako první překoná loňský rekord, získá ke svému zakoupenému předplatnému další předplatné do Slováckého divadla.

Soutěž startuje již dnes, skončí 31. 12. 2013.

Zájemcům o předplatné stačí udělat jediné. Napsat na predplatne@slovackedivadlo.cz nebo se stavit osobně v pokladně divadla, kde dostanou zdarma katalog se všemi informacemi.

Pravidla internetových soutěží si můžete stáhnout ZDE