V letošním roce přichází do Slováckého divadla přes 8 000 pravidelných diváků, což je nejvíc mezi všemi činoherními divadly v republice. Příští rok, kdy divadelníci oslaví 70. narozeniny, můžeme očekávat ještě větší číslo.

„V příštím roce nastudujeme muzikál Chicago, světovou klasiku Macbeth, dojemný Deník Anny Frankové, fantaskní Alenku v říši divů a už jsme se pustili do dvou novinek baladické Studny světců a ztřeštěné komedie Sám na dva šéfy," vyjmenovává Igor Stránský, jenž je i režisérem prvního zmiňovaného titulu.

Divadelníci zároveň očekávají, že před blížícími se svátky počet zájemců o předplatné ještě poroste. „Je to ideální vánoční dárek," dodává ze zkušeností ředitel Stránský, jenž se v příštím roce se Slováckým divadlem v pozici ředitele rozloučí. Vypadá to, že divadlo předá ve vynikající kondici. Rekordní počet předplatitelů je toho důkazem. Předplatné je možné získat osobně nebo vyplněním on-line formuláře na webu Slováckého divadla. (kaj)

Předplatné? Až o 35 procent levnější!Zájem o předplatné do Slováckého divadla je obrovský a před blížícími se svátky každý den roste. Může za to nejenom zajímavý výběr titulů, ale i samotná cena předplatného. V porovnání s běžnými vstupenkami je totiž až o 35 procent levnější. „Ano, předplatné je možné koupit za přibližně tisíc korun a je v něm šest titulů, které diváci uvidí po celý příští rok. Přitom jen cena vstupenky na muzikál Chicago, které začneme zkoušet v polovině příštího roku, bude s jistotou začínat na 300 korunách. Každý si spočítá, že cena předplatného je opravdu výhodná," potvrzuje ředitel Igor Stránský. Předplatné navíc divákům dodá jistotu, že nebudou muset složitě shánět vstupenky. „Každému divákovi garantujeme místo v hledišti, které mu nikdo nezasedne," uzavírá divadelní principál.