„Cimbálovka z Modré se zmíněných akcí zúčastnila na osobní pozvání režiséra a ředitele festivalů Jozefa Harčarika, který je duchovním otcem a organizátorem listopadového setkání dětských muzik," sdělil vedoucí Liše Petr Balajka.

Na tradičním muzicírování byly písně vymezeny ústředním tématem Z našeho sadu, z našeho lesa. Liša se představila devíti písničkami pod společným názvem Ze sadu přes vinohrad do hájku. Publiku v pražském veletržním areálu v Letňanech se pak Liša představila spolu s šesti muzikami při společném zpívání Kdyby byl Bavorov.

V Praze neumlkly lidové písničky ani v sobotu. Zazněly při 29. setkání lidových muzik v tamní městské knihovně na Mariánském náměstí. Setkání se neslo v duchu motta: S tímto mokem je nám hej! „Na tomto festivalu se představila Liša šesti písničkami pod názvem Lepší je vínečko než voda. Mezi osmi muzikami byla i cimbálovka Stanislava Gabriela, která se prezentovala třinácti písničkami pod společným názvem Kudlovští mládenci v babické hospodě," informoval Balajka starší.