Tip na pátek 22. listopadu:
Na vernisáž londýnských fotografií do Hvězdy

KDY: 22. listopadu v 19:45 hodin
KDE: kino Hvězda, Uherské Hradiště
ZA KOLIK: neuvedeno

Výstava David Sládek: Do ulic, která bude ve Hvězdě k dispozici až do konci roku odhalí výjimečné fotografie. Na vernisáž za účasti autora bude možné zajít už v pátek 22. listopadu.Británie byla v posledních několika letech svědkem velkého množství demonstrací. Desetitisíce lidí protestovaly za lepší životní podmínky, proti klimatické změně, za záchranu zdravotnictví, pro i proti Brexitu a za desítky dalších kauz. Výstava v rámci dnů britského filmu a kultury UK/UH bude doprovozena i vernisáží a veřejnou debatou na téma současné Británie.

Zdroj: Portál Východní Morava

Tip na sobotu 23. listopadu:
Na Festival Rodina, vztahy, zdraví a bydlení do Reduty

KDY: 23. listopadu od 10 hodin
KDE: Centrum osobního rozvoje a zdravého životního stylu Avalon, Uherské Hradiště
ZA KOLIK: od 250 Kč

Moderátorka Adéla Vinczeová (Banášová), cvičitelka Olga Šípková, bývalý hokejový trenér Marian Jelínek a spousta dalších. Za účasti známých mentálních koučů i osobností z kulturního světa zahájí víkendový festival přednášky na téma rodina, výchova, práce i volný čas.Návštěvníci se dozví více o zdravé stravě, cvičení, bylinkách či meditaci. Nebude chybět ani prodejní výstava.

Zdroj: Avalon

Tip na neděli 24. listopadu:
Na folklorní soubor Holomňa do Pašovic

KDY: 24. listopadu v 15 hodin
KDE: sál Pašovice
ZA KOLIK: neuvedeno

Při příležitosti 10. narozenin vystoupí v místním sále malá Holomňa, starší tanečníci FS Holomňa a cimbálové muziky. Jako hosté vystoupí Country mix Pašovice, Seniorky z Pašovi a FS Malé Zálesí z Luhačovic.

Zdroj: Archiv FS Holomňa