Kalabiška: Nezvládli jsme to jako tým V zeleném dresu Karviné odehrál 42 zápasů, v sedmém kole FORTUNA: LIGY přijel… Chance Liga 2. 9. 2018 gallery 4
Kordula po další porážce: Myslel jsem si, že v Karviné to ani prohrát nejde S touhle porážkou nepočítali. I když si fotbalisté Slovácka společně vyříkali… Chance Liga 2. 9. 2018 gallery 4
Trefa Navrátila přišla pozdě. Slovácko prohrálo v Karviné 1:2 Pořádně tvrdý políček z derby nezabral. Fotbalisté Slovácka po slušném startu… Chance Liga 2. 9. 2018 gallery 4
Slovácko míří do Karviné. Kordula plánuje změny v sestavě Chtějí se revanšovat rozladěným fanouškům, odčinit propadák z derby se Zlínem a… Chance Liga 1. 9. 2018
Jan Kalabiška: Bude to pro mě zvláštní zápas ROZHOVOR / Není to v naší lize úplně standardní věc. První dvě kola v letošním… Chance Liga 31. 8. 2018
Zlínu vycházely nadstandardní věci. Nám nic, smutní Krejčí ROZHOVOR/ Obvykle pozorná zkušená defenziva Slovácka v derby nečekaně… Chance Liga 28. 8. 2018
Daníček: Musíme si nasypat popel na hlavu, od nás to byla velká bída Ten zápas si bude určitě pamatovat celou kariéru. Takový průběh nečekal ani v… Chance Liga 28. 8. 2018
Rozčarovaný Kordula: Je to rána přímo do rozkroku. Chválil jen fanoušky FOTOGALERIE / VIDEO / Tohle byla rána přímo na solar. Těžký direkt, po kterém… Chance Liga 27. 8. 2018 gallery 48
Slovácko potupeno, v derby se Zlínem schytalo čtverku FOTOGALERIE / VIDEO / Tak tohle se v žádném případě nečekalo. Třeskutý souboj… Chance Liga 27. 8. 2018 gallery 48
Derby je tady! Čeká nás jiný Zlín, ví Kordula Nepůjde o ligovou záchranu, jako tomu bylo na jaře, ale věřte, že třaskavé… Chance Liga 27. 8. 2018
Vlastimil Daníček: Všichni cítíme, že je čas Zlín porazit ROZHOVOR / Šest zápasů, tři remízy, tři prohry a pasivní skóre 6:10. To je… Chance Liga 26. 8. 2018 gallery 3
Zlín nebo Slovácko? Nejblíže mám k Baníku, přiznává Činčala ROZHOVOR / I když pochází z Ostravy a patří mezi odchovance Baníku, nejvíce… Chance Liga 24. 8. 2018 gallery 4
Kabina vnímá derby intenzivněji, přiznává záložník Slovácka Sadílek Jeho mladší bratr Michal v úterý večer z lavičky náhradníků sledoval úvodní… Chance Liga 23. 8. 2018