FORTUNA:LIGA 16.2.2019 Po hodech přichází půst. Slovácko ale věří, že po derby zvládne i druhý krok Úvodní šichtu na půdě nenáviděného krajského rivala ze Zlína zvládli, teď chtějí výborný vstup do…
FORTUNA:LIGA 15.2.2019 Stoper Hofmann: Dycky Most? Tu hlášku neříkám, ale patriot jsem ROZHOVOR/ Poprvé se postavili vedle sebe v ligovém zápase v prvním jarním kole. Nová stoperská…
FORTUNA:LIGA 10.2.2019 Jaroslav Diviš: Výhra je pro fanoušky. Doufám, že spadne Hradiště ROZHOVOR/ Bez klasického útočníka šlo Slovácko v derby na Zlín. Na hrot se postavil Jaroslav…
FORTUNA:LIGA 8.2.2019 Diviš: V přípravě jsme hodně dřeli. Doufám, že to přeneseme i do ligy Klidně můžeme napsat, že v zimní přestávce přišel Jaroslav Diviš jako největší posila Slovácka.…
FORTUNA:LIGA 7.2.2019 6 Za každý vyhraný zápas mám litr slivovice, usmívá se Svědík ROZHOVOR / Možná čekal ještě větší průvan v kabině a známější jména na soupisce, ale trenér…
FORTUNA:LIGA 6.2.2019 6 Největší posila? Zdravý Kadlec, tvrdí ředitel Slovácka Pojezný Na uvolněnou pozici po Jakubu Petrovi se vrátil křídelník Jaroslav Diviš, defenzivu vyztužil…
FORTUNA:LIGA 4.2.2019 Chorvat Franič se upsal Slovácku. Smlouvu má do léta 2021 Fotbalové Slovácko může napevno počítat se službami obránce Domagoje Franiče. Vedení ligového…
FORTUNA:LIGA 2.2.2019 2 Vydařená generálka. Slovácko zdolalo ruský Kursk Slovácko na herním soustředění v Turecku zdolalo v generálce před startem jarní části ligy ruský…
FORTUNA:LIGA 1.2.2019 Sadílek: Ve Slovácku je zdravá konkurence. Budu rád za každou příležitost ROZHOVOR / Druhé herní soustředění Slovácka v tureckém Beleku jde do finále. Zítra čeká na…
FORTUNA:LIGA 30.1.2019 Slovácko v přípravě poprvé padlo. Nestačilo na vicemistra Běloruska Až v šestém přípravném zápase svěřenci trenéra Martina Svědíka prohráli. Na herním soustředění v…
FORTUNA:LIGA 30.1.2019 Dostat se do kádru Slovácka je můj sen, hlásí Olšanský z Turecka Novou možnou posilu z vlastních řad zkouší Slovácko na herním soustředění v tureckém Beleku.…
FORTUNA:LIGA 27.1.2019 Dvojzápas Slovácka: divoká remíza a cenné vítězství Nejprve divoká remíza a pak cenná výhra. To byl dvojzápas fotbalistů Slovácka na herním…
FORTUNA:LIGA 25.1.2019 9 Nejsem si jistý, ale v Česku má podobné podmínky jen Sparta , tvrdí Kerbr ROZHOVOR/ Přední kyperský klub měl o něho zájem už před půl rokem, nakonec se všechno upeklo až…