Kone se proti Brnu vztekal, nechtělo se mu ze hřiště Uherské Hradiště – Před týdnem vytahoval zapadlý jazyk gólmana Bohemky Berkovce… Fotbal 5. 3. 2017
Milan Heča: Můžeme být rádi za remízu. Dopředu nám to nepadá Uherské Hradiště /ROZHOVOR/ – Diváci ho zvolili mužem zápasu. Zpacifikoval… Fotbal 4. 3. 2017
Slovácko remizovalo s Brnem. Opět bez branek Uherské Hradiště – Série bezbrankových remíz nekončí. Ani ve třetím duelu… Fotbal 4. 3. 2017 gallery 24
Zkazí Slovácko návrat na stadion kouči Habancovi? Návrat známého trenéra a zápas o tzv. šest bodů, to jsou hlavní taháky dnešní… Fotbal 4. 3. 2017
Havlík: Proti Habancovi s Doškem bude derby vyhecovanější Uherské Hradiště /ROZHOVOR/ – Přestože je mu pouze jednadvacet let, patří Marek… Fotbal 3. 3. 2017
Brankář 1. FC Slovácko Heča: Hodně jsem se toho naučil od Petra Švancary Uherské Hradiště /ROZHOVOR/ - Stovka ligových startů. Uznáníhodná meta, ale… Fotbal 1. 3. 2017
Loď bez kapitána přivezla z Ďolíčku bod Uherské Hradiště – Trenér Slovácka Stanislav Levý si před utkáním na Bohemians,… Fotbal 26. 2. 2017 gallery 5
Hrdina okamžiku na Bohemce? Slovácký Kone. Vytahoval zapadlý jazyk Berkovce Uherské Hradiště – Čert vem góly nebo ligové body. To nejdůležitější a rozhodně… Fotbal 25. 2. 2017
City půjdou stranou. Stanislav Levý chce „své“ Bohemians porazit Uherské Hradiště – Sice bez distancovaného trenéra Levého, ale zato s… Fotbal 24. 2. 2017
Jsem rád, že jsem ve Slovácku zůstal, říká obránce Hofmann Uherské Hradiště /ROZHOVOR/ – Na podzim nehrával, to ho štvalo. Stanislav… Fotbal 24. 2. 2017
Daníček neměl být vyloučený, řekla komise a potrestala sudího Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky na včerejším zasedání… Fotbal 21. 2. 2017
Fanouškům se musím odvděčit slušnými výkony, vzkázal Navrátil Uherské Hradiště - Jediná výrazná zimní posila fotbalového Slovácka Jan… Fotbal 21. 2. 2017 gallery 10
Slovácko podalo protest, rozhodčí prý dvakrát hrubě chyboval Uherské Hradiště – Vedení 1.FC Slovácko se cítí po utkání s Jabloncem poškozeno… Fotbal 20. 2. 2017