Její cesta k provozovně v atraktivní části slovácké metropole ale nebyla snadná. „Začínala jsem jako prodavačka, v roce 1992 jsem provozovala prodejnu textilu. Později jsem působila jako provozovatelka restauračních a stravovacích provozů v Uherském Hradišti. Před dvěma lety jsem si pronajala zaběhnutou kavárnu s prodejnou salátů a rychlého občerstvení v centru Uherského Hradiště,“ připomíná energická žena, která v těchto dnech oslaví významné životní jubileum.

Mezi zákazníky se podle jejího mínění těší největšímu zájmu především přenosné zeleninové misky s kombinovanými saláty.

„Velký zájem je také o klasické saláty se zeleninou, mořskými plody, kuřecím masem, sýry a podobně. Denně nabízíme až tři desítky druhů salátů a nabídku pravidelně obměňujeme. Troufám si říct, že jsme v rámci města v tomto sortimentu zřejmě nejúspěšnější,“ podotýká provozovatelka. Pozadu nezůstává ani její manžel, který má na starosti restauraci Corso a bufet v pasáži Slunce v Uherském Hradišti.

A její plány do budoucna? „Pro nás je nejdůležitější udržet zájem zákazníků. Jsem doslova nadšená z toho, že je o naše saláty tak velký zájem. Velký podíl na tomto úspěchu nese kolektiv výrobny, který dokáže operativně, nápaditě reagovat na potřeby a rozmanitý apetit zákazníků. Řada hostů směřuje pravidelně i do kavárny, kde mohou u bohaté nabídky kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů výrobky studené kuchyně zkonzumovat. V případě potřeby ale sortiment kuchyně dokáží naši ochotní zaměstnanci zákazníkům zabalit,“ připomíná Bahulíková.

Zaměstnanci Kovaku se shodují, že předností jejich „šéfové“ je vstřícnost vůči nim i zákazníkům. „Dokáže řešit i složité provozní problémy s humorem a nadhledem. Arogance je jí cizí, sází spíše na přátelské vztahy. V případě potřeby ale umí být i přiměřeně přísná,“ podotýká dlouholetá pracovnice Kovaku Helena Škrášková.