„Na sjezdovkách leží 80 centimetrů přírodního i technického sněhu, který je zvláště v ranních hodinách díky mrazivému počasí pevný a nabízí opravdu příjemné lyžování. Přestože hlavní zimní sezóna odstartuje až v únoru s jarními prázdninami, návštěvnost je už nyní výborná. Lyžujeme denně až do 17:30 hodin, což k nám láká řadu jednodenních návštěvníků z regionu, kteří si přijedou zajezdit odpoledne po práci,“ říká šéf Ski areálu Razula Martin Pařízek.

V sobotu 19. ledna od 13 hodin se na sjezdovce Horal uskuteční první z třídílné série dětských lyžařských závodů O pohár strašidýlka Razuláka. „Slalom se jede ve třech věkových kategoriích, zapojit se mohou i nejmenší děti v doprovodu rodičů,“ zve vedoucí lyžařské školy Razulák Kristýna Veitová.

Nová zážitková Stezka Valaška přivítala o druhém lednovém víkendu první návštěvníky, ačkoli řádný provoz oficiálně zahajuje až ve středu 16. ledna 2019.
Na novou vyhlídku na Pustevnách vede turisty 150 dlouhá závěsná lávka

U sjezdovky Razula zase lyžařům zpestří návštěvu sobotní nabídka zabíjačkových specialit. Během pauzy při lyžování si tak návštěvníci mohou pochutnat na ovarové polévce, výpečcích se zelím, jitrnicovém i jelitovém prejtu a dalších dobrotách. „Víkendy se zabíjačkou jsou u nás tradičně oblíbené, budou se proto během zimy ještě třikrát opakovat,“ dodal Martin Pařízek.

V neděli 20. ledna bude sjezdovka Razula mimořádně uzavřena kvůli soukromé akci s neveřejnými lyžařskými závody.

Více informací: www.razula.cz

Obnova objektu národní kulturní památky Libušína v areálu Pustevny
První hosty uvítá obnovený Libušín letos na Vánoce

Další chystané akce ve Ski areálu Razula

26. 1. Testování skialpů Dynafit + skialpový závod
1. – 3. 2. Zabíjačkové speciality
9. 2. Noční stopa Valachy
10. 2. O pohár strašidýlka Razuláka
14. 2. Valentýnské lyžování „za hubičku“
15. – 17. 2. Zabíjačkové speciality
24. 2. O pohár strašidýlka Razuláka
1. – 3. 3. Zabíjačkové speciality
10. 3. Maškarní lyžovačka