Půjčovna sídlí ve wellness hotelu Horal v Resortu Valachy a otevřena je denně od 9:30 do 18:00 hodin. Zájemci tak nyní mohou poznávat přírodu CHKO Beskydy z trochu jiné perspektivy, než jsou zvyklí z pěších či cyklistických výletů. Segway - dvoukolový dopravní prostředek pro jednoho pasažéra, poháněný elektromotory a ovládaný pro pohyb vpřed i vzad pouhým náklonem těla – přitom zdaleka nemusí sloužit jen pro zábavu. Ocení ho třeba i senioři či lidé s handicapem nebo po zranění, kteří momentálně nemohou vyrazit do přírody pěšky či na kole.

„K zapůjčení máme celkem sedm vozítek, z toho tři mohou využít i golfisté pro přejíždění mezi jamkami Golfového hřiště Horal. Pro návštěvníky jsme vytipovali sedm okružních tras v délce 20 až 75 minut, k dispozici jim dáme i jejich mapu. Vyrazit mohou také na cyklostezku Bečva. Na segway se dá jezdit nejen v létě, ale také v zimě," uvedl Martin Pařízek, ředitel volnočasových aktivit Resortu Valachy.

Využijte současných zaváděcích slev, které platí ještě do konce června. Zvláště začátečníkům se doporučuje možnost objednat si doprovod instruktora za symbolický příplatek 100 Kč za hodinu. Tuto částku zaplatíte bez ohledu na to, jestli na výlet pojedete sami, nebo ve větší skupině.

Nejen zábava, ale i relaxace

Logo MMRZážitek při projížďce na segway můžete u hotelu Horal spojit s další aktivní zábavou. Přímo u hotelu je Lanový park Horal s jedenácti překážkami a devítijamkové Golfové hřiště Horal, kde si můžete domluvit i lekci výuky s instruktorem. Uvnitř hotelu si můžete nejen vychutnat vynikající krajové speciality, ale také zahrát bowling či squash. Pod hlavní hotelovou terasou, kde o víkendech pravidelně nabízejí grilované speciality, bylo nově otevřeno víceúčelové sportovní hřiště. Je možné si ho pronajmout pro tenisové utkání nebo míčové hry.

Hlavní lákadlem hotelu je ovšem relaxační centrum Wellness Horal s termálními bazény, kardio fitness centrem a saunovým světem. Můžete si tu užít koupání ve slané vodě vyhřívané až na 36°C či masáže s rodilými Thajkami a Srí Lančany a dopřát svému tělu „restart" při návštěvě saun či stále oblíbenějších saunovacích rituálech. Velmi oblíbený je také Wellness den pro zdraví. Ideálně tak můžete spojit výlet na segway s následnou, časově neomezenou a cenově zvýhodněnou relaxací ve Wellness Horal.

Podrobnosti: www.horal-hotel.cz