Tentokrát to nebylo tak suverénní jako v uplynulém roce. Její patnáctiletý partner byl na kurtu úplný nováček.

„My jsme dokonce ve skupině prohráli dva zápasy, do vyřazovacího pavouka jsme postupovali až ze třetího místa,“ hlásila Hradišťanka, která do Lhoty dojíždí na tréninky.

Martin slova svojí parťačky potvrdil. „Ze začátku to bylo horší, pak jsme se rozehráli. Simča je dost dobrá, hodně bojovná,“ pochválil svoji parťačku talentovaný sportovec.

Ve finále vyhráli po parádním souboji 2:1 s Daliborem Gabrielem, který hrál stejně jako vloni s Petrem Bachanem. V uplynulém roce skončila tato dvojice na třetím místě, takže si o stupínek polepšili.

Futsalistům Uherského Hradiště závěr letošního roku vyšel nad očekávání dobře. Bazooka se v tabulce Varta ligy posunula na šesté místo.
Parádní závěr roku. Bazooka čepovala proti Ostravě desítku

V souboji zklamaných, tedy poražených semifinalistů, si poradila zkušená dvojice Vašek Pavlas, Ondra Kotačka s Martinem Trněným a Jaromírem Štěpánem 2:1.

Z individuálních ocenění je potřeba vyzvednout cenu pro nejstaršího hráče, kterou dostal jednasedmdesátiletý Václav Pavlas.

„Recept na dobrou kondici? Snažím se žít normálně. Nepiju, kouřit jsem přestal už dávno a chodím pravidelně každý pátek na badminton. Mezi mladými člověk pookřeje,“ pousmál se Václav Pavlas.

Letošního turnaje se zúčastnilo rekordních dvanáct párů. „To mě těší, máme zase víc účastníků jako loni,“ pochvaloval si hlavní organizátor Zdenek Machala zvaný Ramon.

Další individuální ocenění.

Skokan roku: Mirek Kolář
Miss turnaje: Petra Tuháčková, Pavla Trněná
Cena útěchy: Eva Škaroupková, Pavel Žajdlík
Cena za obětavost a statečnost: Mirka Malušková

A tady je pořadí nejlepší čtveřice:

Simona Kordovaníková, Martin Bachan
Dalibor Gabriel, Petr Bachan
Ondra Kotačka, Václav Pavlas
Jaromír Štěpán, Martin Trněný