HLUK – HAVÍŘOV 6:1

Hluk do utkání nastoupil opět s Kučerovou, Štikovou a Jančovou a potvrdil roli favorita. Domácí kolektiv brzy vedl 2:0. Potom však měla těžkou práci Štiková, která musela bojovat pět setů, aby zvládla souboj s devatenáctou hráčkou českého žebříčku a havířovskou jedničkou Mynářovou. A právě Mynářová získala jediný bod Severomoravanek, když se jí za stavu 4:0 podařilo udolat Moniku Jančovou. Závěr duelu však Hlučanky opět v pohodě zvládly.

„Proti snaživému soupeři jsme podaly standardní výkon. Soupeřky jsme přehrávaly vyšší herní kvalitou a souboje jsme zvládaly i lépe takticky. Nejvíc se dařilo naší jedničce Kučerové. Ta si ve dvouhrách poradila s Petrovovou, Literákovou i Mynářovou," hodnotila zápas domácí trenérka Andrea Botková. Body Hluku: Kučerová 3, Štiková 2, Jančová.

HLUK – SK DOBRÉ 2:6

Domácí tým si na SK Dobré věřil, ovšem v konečném účtování zápasu se radoval východočeský celek. Hlučanky totiž utkání nezastihlo v optimální formě a do patřičné herní pohody se dostávaly až ve druhé polovině střetnutí, což už na smazání bodového náskoku soupeřek nestačilo.

„Stolní tenistky SK Dobré nám svým herním stylem moc nevyhovují. Navíc se soupeřky letos posílily o zkušenou Martinkovou, proto nás čekala těžká práce. Vůbec se nedařilo Štikové ani Jančové a Aneta Kučerová tentokrát na všechno nestačila. Když naše hráčka prohrála v pěti setech i s nejlepší hráčkou východočeského kolektivu Ukrajinkou Stachovou, bylo jasné, že v duelu tentokrát neuspějeme," konstatovala Andrea Botková. Body Hluku: Kučerová 2.⋌(hot)