Nejprve se ovšem v kategorii mladší žačky představila Barbora Viktorýnová. V silné konkurenci 30 závodnic z celé republiky zajela svůj krátký program bez větších chyb, a zajistila si tak 23,13 setin bodu a průběžné 19. místo. „Ve volné jízdě se však očekávaný posun směrem k první polovině startovního pole nekonal, neboť Bára se nevyhnula chybám u skokových prvků, což ji stálo cenné body a posun na konečné 21. místo," poznamenala brodská trenérka Kateřina Tykalová.

Druhý den soutěže se představili sourozenci Buksovi. Hned ráno se startovním číslem jedna předvedl svůj krátký program mladší žák Lukáš Buksa, který až na drobné zaváhání u piruety a v krokové sekvenci předvedl zdařilý výkon, což mu v konkurenci sedmi startujících chlapců zajistilo průběžné 3. místo. „Ve volné jízdě se sice Lukáš nevyhnul pádu u dvojitého flipa, ani toto zaváhání však nepokazilo celkový dojem z jinak pěkně předvedené jízdy a Lukáš si z Kopřivnice odvážel bronzovou medaili," těšilo Kateřinu Tykalovou.

Stejnou medaili si z Kopřivnice odvezla i Lukášova sestra Daniela, která v kategorii nováčci dívky mezi deseti startujícími našla pouze dvě přemožitelky.