„Holky sehrály parádní utkání, favorizovaný soupeř byl ale o kousíček lepší,“ nechal se slyšet kouč Pavel Křivák.

Jeho tým o víkendu čeká další výzva v podobě čtvrtfinále playoff.

Na Final Four Šnečice narazily na silné Ledenice, za které hází česká jednička Veronika Pecková. A právě ona byla klíčovou postavou utkání, když zaznamenala 19 strikeoutů.

„Pustila nás jen v jedné směně na dohled k bodu, kdy jsme měli obsazené mety. Naši šanci jsme ale, bohužel, nezužitkovali,“ litoval Pavel Křivák.

Jeho svěřenkyně odehrály v obraně skvělou partii, soupeřky je překonaly pouze dvakrát.

„Letos hrajeme černobíle – buď výborně, nebo strašně. A teď to bylo opravdu dobré. Soupeřky ale trefily míčky těsně k lajně, byly to šťastné body, které rozhodly vyrovnaný zápas,“ dodal kunovický trenér.

Kunovice: Rampáčková, Slaninková, Mlýnková, Měšťanová, Kubicová, Stejskalová, Ferancová, Phamová, Hlaváčková, Rudohradská. Trenér: Křivák.

Spravit chuť si mohou Kunovjanky v playoff extraligy. Ve čtvrtfinále je ale čeká těžká překážka – a pražským Tempem totiž letos prohrály všechny čtyři zápasy.

„Tři ale byly velice vyrovnané. Věříme si, že je můžeme porazit. Bude záležet na aktuální formě,“ říká Pavel Křivák bojovně.
Série na dvě vítězná utkání startuje v sobotu ve 13 hodin v Kunovicích, druhý a případný třetí zápas se hraje v neděli v Praze.