Lídrem soutěže je i nadále Hluk A, který vydřel výhru 5:3 na horkých šachovnicích v Bojkovicích. Vyhráli A. Bahulík, Růsek a otec a syn Štefaníkovi, Šimčík remizoval s Pláškem a Hala s Mikulčíkem. Za Bojkovice korigovali výsledek výhrou Prachař a Jiří Vaňhara. Druhý je Vlčnov B, když přivezl těsnou výhru 4,5:3,5 z Osvětiman. Vyhráli K. Bartoš, Pavelčík a Moštěk, za domácí Macků a Luňák. Partie na prvních třech šachovnicích Churý -Esterka, Kunc - Oharek a J. Náplava - Ondrůšek skončily smírem.

Kunovice A porazily Staré Město H 5,5:2,5, když na prvních pěti šachovnicích bodovali Martinák, Šácha, Zemčík, Růčka a Podškubka, Vichorec pak remizoval s O. Stuchlým. Za hosty bodovali Vybíral a Rathúský. Soupeřům uniká také Dolní Němčí, které zvítězilo nad Velehradem 5,5:2,5, o což se výhrou přičinili otec, syn a vnuk Světínští, J. Bartoš a Petr Kadlček, půl bodu za remízu s Plevákem juniorem přidal Umlauf. Za Velehrad své partie vyhráli Plevák senior a Psotka.

V posledním utkání kola překvapivě podlehly Boršice D 2:6 Starému Městu G, pro které to byla vůbec první výhra v soutěži. Za domácí naplno bodoval jen Skupina, za hosty Josef Trubačík, Fusková, V. Lapčík, Mrkus a Jan Trubačík. Vítěze neměly partie M. Stodůlka - Z. Trubačík a Tománek junior - Přibyl.

(JO)