Na prvním turnaji, který se konal v září, obsadily Broďanky 4. místo. Proti Stupavě začaly hráčky 1. AC velmi opatrně, což se negativně odrazilo na výsledku. Po domluvě od trenérky Lucie Chovancové začala uherskobrodská děvčata více běhat a bojovat, což přineslo své ovoce.

Už do druhého zápasu s Nemšovou jako by nastoupilo na hřiště úplně jiné družstvo. I když se soupeřkám podařilo otevřít skóre, Broďanky stav brzy otočily ve svůj prospěch na 3:1. Pak už stačilo jen dodržovat taktické pokyny a první výhra byla na světě.

Stoupající formu potvrdily žákyně 1. AC i v následujících dvou zápasech. Děvčata nebojácně útočila, a co bylo důležité, proměňovala i své šance. A když se k tomu přidala i výborná hra v obraně, nebylo co řešit.

V utkáních proti Prašicím a Mikušovcům Broďanky jednoduše nedaly svým soupeřkám sebemenší šanci, když je smetly celkovým skóre 9:0!

„Holky musím pochválit, všechny podaly velmi dobrý výkon. Zanechali jsme tady dobrý dojem,“ uvedla trenérka 1.ACLucie Chovancová.

VÝSLEDKY: Uh. Brod - Stupava 1:1 (Ondrová), Uh. Brod - Nemšová 3:2 (Kozůbková, Mošťková, Pravcová), Uh. Brod - Prašice 4:0 (Zlámalová, Pravcová, Indrová, Ondrová), Uh. Brod - Mikušovce 5:0 (Indrová 3, Kozůbková, Ondrášková).

Uh. Brod: K. Slezáková, H. Marková, M. Indrová, L. Kozůbková, T. Mošťková, R. Ondrová, K. Pravcová, J. Zlámalová, K. Ondrášková, K. Madajová, L. Mandová, A. Gazdíková, A. Loskotová, M. Farkašová, K. Jančářová.