Vedle celé řady informací ze svých měst a obcí naleznete na stránkách tohoto pátečního týdeníku také zprávy od sousedů, fotogalerie, strany věnované sportu i oblíbenému okénku Slováckého divadla či rubriku Takoví jsme tenkrát byli. Své místo tam nemůžou nemít strany U nás doma, na jejichž výrobě se můžete svými příspěvky podílet také vy, naši čtenáři.

Nedílnou součástí rozšířených Slováckých novin je rovněž vylepšený kulturní servis s tipy na koncerty, divadelní představení, výstavy či aktuální program uherskohradišťského kina Hvězda i uherskobrodského kina Máj. Větší objem, co se počtu stran i vlastního obsahu přílohy týká, však není tou jedinou změnou, jíž náš týdeník v novém přináší. Zásadnější novinkou je totiž skutečnost, že páteční Slovácké noviny již nebudou pouze páteční přílohou Slováckého deníku, jako tomu bylo doposud. Nově budou také až do následujícího čtvrtku samostatně prodejné a k dostání na novinových stáncích, v trafikách, supermarketech či na čerpacích stanicích.

A co se aktuálně dočtete v těchto Slováckých novinách? Vedle pestré nabídky zpráv z regionu si můžete také prohlédnout fotogalerii snímků z krupobití a dešťového přívalu, které se přehnaly naším regionem v sobotu nebo si přečíst první díl nového seriálu Jací jsme my, lidé na Slovácku… Přeji vám klidný víkend a příjemné počtení. Šéfredaktor Slováckého deníku Pavel Bohun