Předchozí
1 z 5
Další

V současné době žiji v Praze. Mezi mé záliby patří zejména sport, případně i turistika či rybolov. Po absolvování Právnické fakulty Univerzity Palackého jsem svoji koncipientskou praxi započal ve Zlíně u mého bratra, který je advokátem.

S bratrem Tomášem Gazdou, který stejně jako já se dal na právníka. Jsme u Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, 2019.Zdroj: archiv Martina Gazdy

Jelikož jsem však chtěl být více na blízku mé přítelkyni Nikole, která studuje v Praze, rozhodl jsem se získat další zkušenosti v Praze. Věřím, že pro mě bude tato zkušenost do budoucna přínosem.

Moje praxe jako advokátní koncipient rutland & partners v Praze 2020Zdroj: archiv Martina Gazdy

Hokeji se věnuji aktivně již od pěti let, v současné době hraji krajskou ligu za HK Kroměříž, dříve jsem prošel mládežnickými kategoriemi Zlína. Pokud jde o sportovní úspěchy, budu jmenovat titul mistra České republiky 9. tříd, které se konalo v Ostravě. Osobně je pro mě však větším úspěchem to, jak mě hokej stále baví a naplňuje. Jedná se však o úspěch v souvislosti s hokejem, v životě jsou pak daleko důležitější věci.

Ve svém volném čase hraji hokej za HK Kroměříž.Zdroj: archiv Martina Gazdy

Na Hané jsem již od počátku velmi spokojený. Vždy zde byl a je skvělý kolektiv, který je jedním z hlavních důvodů, proč se tam vždy rád vracím již pět let.

S přítelkyní Nikolou na dovolené v Julských Aplách ve Slovinsku v roce 2019.Zdroj: archiv Martina Gazdy

Všichni se navzájem podporujeme a tvoříme výbornou partu. Navíc si po celou dobu mého působení velmi dobře rozumím se svými spoluhráči na ledě, proto si souhru s nimi si opravdu užívám.