„Akci Zumba versus Rock děláme už čtvrtým létem a ne jen jednou, ale několikrát za rok," popsala hlavní organizátorka Blanka Peřestá.

Sobotním odpolednem zazní latinskoamerické písně doprovázející účastnice při cvičení, večer pak k zábavě zahrají kapely TABÁK – Kabát revival a tamní rocková skupina Profil Rock. Zlatým hřebem večera má být finalista soutěže SuperStar, Štefan Pčelár s kapelou Jamestown. „Chtěli jsme, aby si večer užili jak mladí, tak my starší, proto jsme vybrali nejen typické zábavovky, ale také tohoto nadějného zpěváka," vysvětlila Blanka Peřestá.

Na cvičení se bez obav mohou vydat i maminky. Ratolesti, pro které nenašly hlídání, zabaví animátorky s odpoledním programem pro děti. „Máme připravený skákací hrad, malování na obličej, trampolínu, jízdu na koni a spoustu dalších věcí," lákala organizátorka.

Vstupné na akci stojí 50 Kč pro ty, kteří se zúčastní jen cvičení, 80 Kč zahrnuje i večerní zábavu. Kdo se vydá jen na koncert, zaplatí za vstupné 120 korun. Zdarma však na zumba party mohou děti do patnácti let.

Autor: Karolína Peřestá