V současné době se této role výborně zhostil zpěvák Andy Hudák, který svým projevem a energií potěšil srdce všech fanoušků této kapely. Na to, jak se členům slovenské rockové legendy s novým zpěvákem spolupracuje, jsme se po koncertě zeptali lídra a kytaristy Metalindy Petera Sámela.

Jste zakladatel kapely, 33 let s Metalindou hrajete. Co je pro Vás tou největší motivací v muzice?
Je to dar od Boha, jsem muzikant od dětství. Člověk musí dělat to, co miluje, proto nás baví žít a rozdávat energii. I když jsem občas nemocný a unavený, po koncertě jsem nabitý energií a cítím se zdravě.

Jak se vám s novým zpěvákem hraje?
Hledat nového zpěváka bylo pro Metalindu velmi těžké. Zpěvák, který u nás působí, musí zvládnout zazpívat až čtyři oktávy, což je pro většinu adeptů velký problém.. Proto jsem rád, že jsme našli někoho tak výjimečného, jako je Andy Hudák. Všude, kde hrajeme, jsou lidé spokojení, a sklízíme, i díky jeho zpěvu, úspěchy.

Co byste chtěl vzkázat čtenářům Deníku?
Chtěl bych jim vzkázat, že koncert byl výborný, vládla skvělá atmosféra, hráli jsme v krásném prostředí, užili jsme si každou skladbu, a proto se velmi rádi na Moravu vracíme. Tímto srdečně zvu čtenáře Deníku, i ostatní veřejnost, na nadcházející koncerty, kde se budeme snažit, aby lidé měli co nejlepší hudební i vizuální zážitek. Naši fanoušci budou mít také možnost si zanedlouho zakoupit naše nové, v pořadí už šestnácté, album. Těšíme se na vás, protože každý koncert je jediný a jedinečný!

Autor: Markéta Kapinusová

V sobutu korunovali ve Vlčnově nového krále.
Vlčnov má nového krále, Petra Španěla. "Je to luxusní," řekl