V průběhu dvoudenního festivalu, který se uskuteční tradičně v zahradách holešovského zámku ve dnech 19. a 20. června 2020, divákům zahrají VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND, ANNA K., MAREK ZTRACENÝ, NO NAME, MŇÁGA & ŽĎORP, LACO DECZI & CELULA NEW YORK, SUPPORT LESBIENS, ČECHOMOR s Filharmonií Bohuslava Martinů a další.

„Desáté narozeniny Holešovské Regaty chceme určitě pojmout ještě výjimečněji, než dosavadní ročníky. Co se týče hudebních hvězd, vybírali jsme umělce, kteří měli největší úspěch v uplynulých letech, a malinko do výběru vstupoval i faktor osobních sympatií a vztahů s danými kapelami. Prostě desáté výročí chceme oslavit s těmi, kteří jsou nám blízcí, a navíc potěší i fanoušky, což se nám doufám povedlo,“ uvedl ředitel festivalu Michal Žáček.

Pořadatelé slibují i mnoho překvapení v rámci doprovodného programu festivalu. Na diváky čeká oblíbená přehlídka netradičních plavidel, soutěž v přejezdu vodní lávky, „karaoke stage“ pro zpěvuchtivé diváky a mnoho dalších programových vychytávek.

„Ano, i doprovodný program chceme příští ročník pojmout výjimečně. Tak vzniklo třeba podium s karaoke, kde dáme vyniknout talentům z řad návštěvníků festivalu, a v současné době sestavujeme a ladíme další programové „dárečky“. Všechny detaily programu zveřejníme na jaře,“ uvedl Žáček.

Vstupenky na Desátou Holešovskou Regatu budou v prodeji od 1. prosince 2019 v prodejních sítích TICKETPORTAL a GOOUT, do konce roku je bude možné zakoupit za velmi výhodnou předprodejní cenu.

Jednodenní vstupenka pro dospělé bude stát v první fázi předprodeje 390 Kč, pro děti od 7 do 15 let pak pouze 190 Kč. Dvoudenní permanentka vyjde na 650 korun pro dospělého, děti zaplatí 300 korun. Od 1. ledna se budou ceny postupně zvyšovat.

„I u vstupenek jsme připravili mimořádnou – výroční – nabídku. Protože stále držíme filozofii festivalu “pro celou rodinu“, bude letos už od začátku prosince v prodeji i výhodná rodinná dvoudenní vstupenka pro 2 dospělé a 2 děti do patnácti let. Do konce letošního roku bude stát pouze 1.590 Kč. A protože k nám na festival rodiče s dětmi míří pravidelně, věřím, že tuto zvýhodněnou nabídku ocení,“ dodal za pořadatelský tým Michal Žáček.

Veškeré informace o cenách vstupenek a programu festivalu naleznou zájemci na Facebooku festivalu a na webu www.holesovskaregata.cz. (poh)

Zdravotní škola Zlín. Ilustrační foto
Mladí zdravotníci mohou využít dotaci. Zaváží se ale kraji