Dnes devětatřicetiletá Vlčnovjanka má s chodem organizace pořádající například i slavnou jízdu králů bohaté zkušenosti. Působí v ní od roku 2005, a tak mohla praktické poznatky nasbírat jak od odstupující ředitelky, tak od své matky Zdeňky Brandysové, která vedla KSK před Olgou Floriánovou.

„Ambicí mám několik. Samozřejmě první z nich je zvládnout udržet jízdu králů na stejné organizační úrovni, v jaké byla pořádána za mé předchůdkyně. Do budoucna bych pak chtěla prosadit některé své představy, jakým směrem bychom se v klubu měli ubírat,“ nastínila své plány Petra Kučerová Brandysová.

Do Vlčnova přišla ze Slovenska v roce 1984, když jí bylo šest let. Ve svém volném čase dlouhodobě vede Dětský folklorní soubor Vlčnovjánek a do folkloru se doslova zamilovala.

„Mám ambici nést naši jízdu králů v regionálním duchu a zvát k nám co nejvíce místních souborů a souborů z okolí Vlčnova. Mimoto bych chtěla také zlepšit viditelnost Informačního centra. Ukázat turistům, že naše obec má co nabídnout kromě věhlasné jízdy králů,“ dodala Petra Kučerová Brandysová.

Nejmladší závodnice z klubu 1. AC Uherský Brod se parádně předvedly na první letošní soutěži Aerobic Tour  2018. V otrokovické hale na Štěrkovišti získaly v týmových choreografiích nejen zlatou medaili, ale také cenu sympatie.
Panenkám z porcelánu předala cenu sympatie moderátorka Kloubková