Na albu se totiž objeví i tři skladby, které kapela hrávala na svých koncertech už dříve, ovšem tyto písně nikdy na žádném albu Argemy nevyšly.

Křest v pořadí osmnáctého CD Argemy se uskuteční v sobotu 8. listopadu od 20. hodin ve sportovní hale v Hluku. Hosty večera budou kapely Darkill a Škwor. To, že nu-metalová skupina Škwor se pohybuje ve zcela odlišných hudebních „vodách" Argemě nijak nevadí. Členové moravské formace v tom vidí spíše výhodu.

„Můžeme tak lidem na tomto slavnostním koncertě nabídnout více hudebních žánrů. Fanoušci, kteří mají rádi tvrdou muziku, se mohou těšit na porci metalu od Škwor, my zase nabídneme melodické písničky tak, jak jsou na to zvyklí návštěvníci našich koncertů," slibuje Josef Pavka.
Kmotry nového CD bude deset vylosovaných fanoušků, kteří si vstupenku do Hluku koupili v předprodeji.

Letos v létě Argema poměrně pravidelně vystupovala na městských koncertech. Tour plán Argemy byl tak nabitý, že často vystupovala i dvakrát denně.
Za více než třicet let aktivní činnosti, kromě pravidelného koncertování napříč republikou, vydává Argema nová CD zhruba ve dvouletých intervalech. To je hudebními publicisty považováno, v dnešní době vypalování, stahování hudby a rozmachu youtube, za obdivuhodný počin. (abe)