Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
Za unikátní houbařský úlovek ratíškovických houbařů považovala salašská mykoložka Alena Filípková korálovce jedlového.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
Návštěvnice výstavy obdivovala sušené lišky pod víčkem
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
HOUBAŘSKÉ UNIKÁTY. Patřily k nim v rukou ratíškovického mykologa hřiby borové z Chřibů.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
Bedle - ta by byla k obědu nebo k večeři.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
NA VÝSTAVĚ. Ratíškovičtí mykologové se přijeli pokochat houbami z chřibských lesů
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
JEDLÉ I NEJEDLÉ. Na výstavě hub v Salaši byly k vidění velmi chutné exempláře, ale i houby, které se dají jíst jen jednou.
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička
Předseda salašských mykologů Lubomír Šafraník se kochal hřibem osikovým
Zdroj: DENÍK/Zdeněk Skalička