Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
Čerstvý sýr s ananasem. S touto novinkou přišla kroměřížská mlékárna na trh letos.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
S těžkými bochníky manipulují zejména ženy.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
Dobrá údržba pracovních nádob patří k základu úspěchu.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová