Galerie: Vaření v muzeu, Svatomartinská husa

Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Husí paštika s brusinkami jako oblíbený předkrm. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Pečená svatomartinská husa je nejlepší nadívaná jablkem. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Na dalším pořadu ve šnůře uherskohradišťského Slováckého muzea s názvem Vaříme v muzeu se připravovaly svatomartinské speciality z husy. Husí kaldoun podle tradičního receptu.