Páleničáři Jan Žufánek a Jan Štokman kontrolují kvalitu čerstvě vypálené kořalky.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová
V buchlovické pálenici.
Zdroj: DENÍK/Andrea Gabrielová