Výherci z týmu JABUKO pózují s vařečkami a putovní sochou.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
V podvečer zahrála nivnická skupina 12:piet.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Některé návštěvníky ihned po vyhlášení vyhnal déšť. Ten však naštěstí ustal a lidé se opět vrátili.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Druhé místo patřilo Čechofíkům ze Šumic.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Na třetím místě se umístili Komňané. Vařila také tamější starostka Jana Křižková.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Druhé místo přebírá členka šumického týmu Čechofíci, zatímco moderátor sleduje temnou oblohu.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Zástupce týmu Komňané přebírá ocenění za třetí nejlepší guláš.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Návštěvníci společně s jednotlivými týmy přihlížejí vyhlášení výsledků
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Zábava na Gulášfestu neustávala ani s blížícím se deštěm.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Starostka Komně Jana Křižková během proslovu.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Kuchaři ochutnávají vzorky.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Kuchaři ochutnávají vzorky.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Člen odborné poroty a zároveň jeden z organizátorů ze spolku Besedníci Dušan Milička
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Pro děti byla připravená nafukovací atrakce či kolotoč.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Oskar Team ze Šumic.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Součástí šumického týmu Sancho-Pařez byli také úplně nejmenší.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
V podvečer zahrála nivnická skupina 12:piet.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Člen místního týmu JABUCI kontroluje svůj guláš.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Členové šumického týmu EXPAŘEZ.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Do kotlů bylo potřeba neustále přikládat dřevo. Své o tom ví i člen týmu Sančez-Pařez ze Šumic.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Někteří soutěžící pojali vaření jako vyloženě rodinnou akci. Na snímku členové Světlovské Grupy z Bojkovic.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Šumičtí Lossosi pózují nad vonícím gulášem.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Tým Michalčíkovi a Slivovi ze Šumic. Důležité je guláš pravidelně ochutnávat.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Šumický tým Syčáci během obědové přestávky.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Čechofíci ze Šumic.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Členové týmu Slimáci ze Šumic měli nejen vlastní zástěry, ale dokonce i prapor.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Janča Team z Uherského Brodu.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Člen týmu CT Uherský Brod ochutnává své dílo.
Zdroj: Deník / Matěj Maděra
Hasičské hřiště v Šumicích zaplnilo v sobotu 26 týmů.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Před samotným vařením bylo potřeba maso očistit a nařezat.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Tým z Komně, jehož součástí byla i tamější starostka Jana Křižková.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Úpravou masa se dopoledne zaobírali také členové šumického týmu HEVOS.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Členové týmu Úžasňáci z Uherského Brodu.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Úžasňáci měli vskutku netradiční kotel ze sudů od piva.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Soutěžili také Šohaji z Hradčovic-Lhotky.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Tým Kervičovci z Újezdce. Do vaření se zapojili všichni.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Šumický tým MAVO, vítěz minulého ročníku, se zúčastnil také letos.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Členové šumického ALKA Teamu měli také soutěžní trička.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Guláš bylo potřeba řádně míchat. Členové Šumické trnky se u toho střídali.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra
Velmi početný byl tým nazvaný Šumická trnka. Členové si vaření zpříjemnili hudbou na harmoniku i bubny.
Zdroj: Deník/Matěj Maděra