Zdroj: archiv Moniky Ondrchové
Návštěvnice nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku si prohlíží smaženou tarantuli a smaženého štíra, připravené pro Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku si prohlížejí extrémní pokrmy připravené pro exhibici Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Plechovka obsahující "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou pochoutku surströmming neboli zkvašené sledě.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Smažená tarantule a štír a "nejsmradlavější" ovoce na světě - Durian - připravené na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku pro exhibici Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Smažená tarantule připravená na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku pro exhibici Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Smažený štír připravený na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku pro exhibici Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
"Nejsmradlavější" ovoce na světě - Durian - připravené na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku pro exhibici Maxijedlíka Jaroslava Němce z Bystrého u Poličky.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky (v černém tričku) se připravuje na svou exhibici na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky (v černém tričku) se připravuje na svou exhibici na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky otevírá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku plechovku obsahující "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky otevírá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku plechovku obsahující "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou rybí specialitu surströmming.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky otevírá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku plechovku obsahující "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou rybí specialitu surströmming.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou rybí specialitu surströmming.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou rybí specialitu surströmming.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" jídlo na světě - švédskou rybí specialitu surströmming.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku "nejsmradlavější" jídlo světa - švédskou rybí pochoutku surströmming; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Cestovatel, kuchař a expert na exotickou kuchyni Milan Václavík představuje na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky připravuje na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku k ochutnání durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky připravuje na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku k ochutnání durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky připravuje na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku k ochutnání durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" ovoce na světě - durian.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" ovoce na světě - durian.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Návštěvníci nedělního programu (9. srpna 2020) gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku ochutnávají "nejsmradlavější" ovoce na světě - durian.
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku durian - "nejsmradlavější" ovoce na světě; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky se smaženou tarantulí a smaženým štírem na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky se smaženou tarantulí a smaženým štírem na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku smaženého štíra; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky pojídá na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku smaženého štíra; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky na gastrofestivalu v Kunovicích na Uherskohradišťsku. Spolu s ním pořadatelka Monika Ondruchová; neděle 9. srpna 2020
Zdroj: Deník / Michal Burda