Dvacetiletý forvard Slovácka vstřelil proti Mladé Boleslavi čtvrtou branku v sezoně a stal se nejlepším střelcem mužstva.

„Před zápasem jsme si řekli, že na Boleslav vletíme a bylo to přesně naopak. Naštěstí jsme ještě do poločasu vyrovnali," hodnotil Zajíc úvod zápasu a popisoval svůj vyrovnávací gól.

„ Měl jsem za úkol odblokovat stopera soupeře, aby mohl hlavičkovat náš stoper. Odblokoval jsem ho tak, že balon mně spadl na hlavu a byla z toho branka, ale viděl jsem, že míč letí na moji hlavu, tak jsem se snažil zakončit," povídá nejlepší střelec Slovácka, který osm minut před koncem mohl po nahrávce střídajícího Rezka přidat z nadějné pozice i druhý gól.

Čtěte také: Slovácko konečně vyhrálo, boleslavské prokletí zlomil v poslední minutě Havlík

„Rozmýšlel jsem se, jestli mám okamžitě vystřelit, nebo si balon ještě zpracovat. Střetly se mně myšlenky a balon mně oskočil, bohužel," říká muž, který je se čtyřmi góly nejlepším střelcem mančaftu.

„Jsem za to rád, je to povzbuzení do další práce," říká dvacetiletý odchovanec klubu.

Boleslavský Jánoš: Možná nás dostala dolů moje tutovka

Defenzivní záložník Mladé Boleslavi Adam Jánoš byl pochopitelně z výsledku rozladěný.

„První půlku jsme měli několik nedotažených gólových příležitostí. Jedinou šanci, kterou Slovácko mělo, byla ta z rohu, dali z toho branku. Na druhé straně jsem neproměnil tutovou šanci, ta nás možná dostala dolů," povídá odchovanec pražské Sparty a vysvětluje, co bylo při jeho příležitosti špatně.

„ Asi všechno, byla odkrytá celá brána. Chtěl jsem dát balon do protipohybu gólmana, bohužel jsem trefil přímo brankáře," povídá rozladěný Jánoš.