„Smlouva s generálním sponzorem společností Tescoma vypršela a nová podepsaná stále není. Věřím, že se po dlouholeté spolupráci nerozejdeme,“ doufá Červenka.

Z fotbalového zákulisí však prosákly informace, že firma zabývající se obchodem s kuchyňskými potřebami by měla vstoupit do Bohemians 1905, kteří vystřídali v první lize Zlín.

„Vedeme jednání s více partnery, kteří by s námi rádi spojili své jméno, ale v této chvíli nemohu říci, zda je mezi nimi i Tescoma,“ uvedl ředitel populárních klokanů Lukáš Přibyl.

S jakým kádrem půjde Zlín do druhé nejvyšší soutěže, se momentálně dolaďuje. O odchodu pravého beka Ondřeje Čelůstky nikdo nepochybuje. Jeho přestup do německého Hannoveru se však komplikuje.

„Hannover nám poslal fax, že nyní hledá prioritně středního záložníka. O Ondru mají stále zájem, ale řešit jeho přestup budou později,“ informoval Červenka. Po českém mládežnickém reprezentantovi však mocně touží také mistrovská Slavia Praha.

Blízko novému angažmá je také další zadák Pavel Malcharek, jehož lanaří třetí tým slovenské ligy z Trnavy. Tuzemské celky se pak nejčastěji ptají na útočníka Kroupu a stopera Zbožínka. Prvního chce Sigma Olomouc, druhého zase Brno.

„Brno se mi ozvalo, ale mám smlouvu ve Zlíně a uvidím, jak se k tomu postaví. Nikam neutíkám, ve Zlíně si nemám na co stěžovat, ale pro mě je hlavní argument první liga,“ nezastírá kapitán Tescomy, že by se odchodu do jihomoravské metropole nebránil.