Byla vaše výhra z kategorie šťastných?
Myslím si, že jo, hráli jsme doma a museli jsme vyhrát. Bylo to hodně těžké, ale závěr jsme zvládli. Dali jsme dvě branky a tři body jsou naše.

Vy jste dal netradičně gól hlavou, byla to vaše první branka hlavičkou v kariéře?
To netuším, ale když tak přemýšlím, tak asi jo. Čekal jsem, že tam bude Libor Došek, ale balon propadl až ke mně, trefil jsem ho přesně. Musím poděkovat i za nahrávku, byl to krásný centr. Vyhráli jsme, s třemi body musíme být spokojení.

Byl jste sám před brankářem, dalo se balon i minout?
Určitě, bylo to hodně rychlé. Jsem šťastný, že jsem balon trefil.

V druhém poločase měla Jihlava několik gólových šancí. Hořela vám defenzíva?
Celý zápas nebyl z naší strany vůbec ideální. Chtěli jsme vyhrát, šli jsme do zápasu s otevřenou taktikou a po našich chybách se Jihlava dostávala do šancí. Chodili do naší obrany čtyři na tři nebo dokonce čtyři na dva. Musíme si zápas v klidu vyhodnotit.

Bylo to stejně jako v uplynulém kole v Příbrami hodně o štěstí?
To byl jiný zápas, s Jihlavou jsme hráli doma, snažili jsme se víc tlačit do ofenzívy, ale zlobí nás to, že děláme chyby v obraně. Nevím, čím to je, neposloucháme trenéra, co máme hrát. Těžko se to vysvětluje.

Máte 26 bodů, dává vám to větší klid do dalších zápasů?
Šestadvacet bodů je dobrých, ale myslím, že to není ještě definitiva k záchraně, ale když máte tolik bodů, tak se bude hrát v dalších kolech líp. Můžeme nastupovat bez stresu. Doufám, že se to potvrdí už příští týden v Liberci.