STRÁNÍ B – OSTROŽSKÁ LHOTA 2:0 (1:0)

Hosté nastoupili do utkání s brankářem Jakoubkem i s navrátilci Lučným a Machalou. Naopak Ostrožské Lhotě stále schází Krátký a novopečený otec Kusák. Začátek utkání patřil hostům, ale Kadašovu střelu chytil gólman Mimochodek, který si poradil také s trestným kopem P. Štergenicha. Béčko Strání se v úvodní čtvrthodině spíše bránilo, v 17. minutě ale šlo do vedení, kdy se po rohu a vyražené střele do břevna prosadil dorážející Pavluš. Domácí tým mohl svůj náskok ještě navýšit, ale Jakoubek byl proti. Pak hlavičkoval Pavluš nad. Druhá polovina prvního poločasu se odehrávala převážně mezi šestnáctkami. Ostrožská Lhota mohla před přestávkou skóre vyrovnat, ale Pešík s Žajdlíkem a P. Štergenichem nebyli v zakončení přesní ani důrazní. Naproti tomu Strání byli před brankou soupeře efektivnější. Na 2:0 zvýšil Pavluš, jehož střelu si do sítě srazil gólman Jakoubek, který kvůli bolestem zad musel následně střídat. Mezi tři tyče se postavil kapitán Kadaš, moc práce ale neměl. Hosté se snažili utkání zdramatizovat, ale moc šancí ke skórování neměli. Pokud Pešíka zblokovala domácí obrana a trestný kop D. Štergenicha šel do zdi. Rezerva Strání už s náskok v klidu pohlídala.
Branky: 17. a 54. Martin Pavluš. Rozhodčí: Martykán. Diváci: 86

NEZDENICE – VLČNOV 6:2 (3:0)

Fotbalisté Vlčnova podruhé za sebou inkasovali šest branek a v tabulce jsou poslední. Tentokrát schytali příděl v Nezdenicích, kde prohrávali od 2. minuty, kdy se trefil Hasoň. Domácí byl herně lepší a svoji převahu vyjádřili dalšími brankami. Na 2:0 zvýšil Kolínek, třetí gól přidal Kociňák. Vlčnov se probral až po změně stran. Gregor z penalty snížil na 3:1. Nezdenice se ale zaskočit nenechaly a dál se tlačily do zakončení. Odpor soupeře nalomil Hasoň. Zbytek utkání už měli domácí pod kontrolou. Po hodině hry se prosadil Adámek, v závěru přesně střílel také Voda. Hosté stačili porážku pouze zmírnit, když skóroval Polanský.
Branky: 2. a 51. Tomáš Hasoň, 31. Martin Kolínek, 45. Tomáš Kociňák, 60. Roman Adámek, 89. Michal Voda – 49. Rostislav Gregor z penalty, 78. Radek Polanský. Rozhodčí: Bednář. Diváci: 50.

SLAVKOV – BÍLOVICE 2:1 (0:1)

Slavkovští fotbalisté neprohráli ani ve třetím letošním duelu. Po dvou remízách svěřenci trenéra Bukvice konečně brali všechny body. Proti Bílovicím se ale pořádně nadřeli. Hosty poslal v 17. minutě do vedení Kučík a od té doby hráči Slavkova doháněli jednobrankovou ztrátu. V prvním poločase si vypracovali několik šancí, jednou dokonce orazítkovali tyč, ale střelecky se neprosadili. Vyrovnání přinesla až trefa Stojaspala v 56. minutě. I druhá půle byla poměrně vyrovnaná, šťastnější nakonec byli domácí. Čtvrt hodiny před koncem udeřil Janků a hosté už nedokázali reagovat. I když bojovali až do konce, na vyrovnání nedosáhli.
Branky: 56. Roman Stojaspal, 75. Michal Janků – 17. Ondřej Kučík. Rozhodčí: Krpal. Diváci: 105.

BŘEZOVÁ - BÁNOV 2:0 (1:0)

Březová si doma poradila s Bánovem. Pomajbík a spol. vstoupl do utkání mnohem lépe než soupeř, z úvodního náporu vytěžili vedoucí branku. Po jednom z rohových kopů se prosadil Pavel Čaňo. Březová byla v první půli herně lepší a měla další příležitosti ke skórování, kanonýr Pomajbík ale nejprve mířil těsně vedle, aby v závěru úvodní části orazítkoval konstrukci hostující branky. Fotbalisté Bánova nijak nebezpeční nebyli a i po změně stran se spíš bránili. Přesto mohli vyrovnat, ale Solár ani Polanský v zakončení neuspěli. Domácí hráči nepříjemné chvíle přečkali a v 80. minutě podruhé udeřili. Konečně se prosadil Pomajbík. Domácí bomabraďák mohl na konci střetnutí vstřelit další gól, ale v tutovce neuspěl. Bánov bojoval až do konce, porážku ale neodvrátil.
Branky: 12. Pavel Čaňo, 80. David Pomajbík. Rozhodčí: Zámečník. Diváci: 93.

TOPOLNÁ – OSTROŽSKÁ NOVÁ VES 2:1 (1:0)

Ostrožské Nové Vsi to na začátku sezony příliš nejde. Mužstvo trenéra Voráče nezvítězilo ani v Topolné a propadá se tabulkou. Diváci viděli vyrovnaný fotbal s šancemi a zajímavými momenty. Jako první zahrozili domácí, ale Foltýn v zakončení neuspěl. Na druhé straně selhal Kreisl. Topolnou poslal ve 25. minutě do vedení Válek, který se prezentoval povedenou přízemní ranou k tyči. Ostrožská Nová Ves mohla v závěru první půle vyrovnat, ale D. Kreisl svůj samostatný únik neproměnil. Hostující mladík se dočkal až na začátku druhé půle, kdy srovnal na 1:1. Ještě předtím měl dva šance domácí kanonýr Foltýn. Útočník Topolné byl nakonec klíčovým mužem nedělního zápasu, když v 72. minutě využil zaváhání v hostující obraně a strhl vítězství na domácí stranu.
Branky: 25. Adam Válek, 72. Jan Foltýn - 49. Daniel Kreisl. Rozhodčí: Králíček. Diváci: 132.

JANKOVICE – JAROŠOV 3:0 (1:0)

Jankovičtí fotbalisté po postupu do okresního přeboru dál válí. Finalista poháru zvládl i domácí duel s Jarošovem, který přehrál rozdílem třídy. Nováček zaskočil protivníka hned v 7. minutě, kdy se po rohu trefil nepokrytý Šilc. Hosté mohli vyrovnat, ale pokutový kop neproměnili. Výtečný brankář Remeš spoluhráče podržel a ránu vyrazil do autu. Jinak se hosté na menším hřišti složitě prosazovali. Naproti tomu Jankovičtí drželi balon, hráli chytře a jednoduše a účelně. Navíc jim vycházely standardní situace. V 56. minutě po dalším rohovém kopu udeřil Večeřa a následně Brázdil po trestném kopu zblízka uklidil balon do sítě. Hosté už se z těžkých direktů neotřepali, naopak jankovice dohrály utkání v naprosté pohodě.
Branky: 7. Martin Šilc, 56. Martin Večeřa, 61. Radim Brázdil. Rozhodčí: Bednář. Diváci: 170.

HORNÍ NĚMČÍ – POLEŠOVICE 1:2 (0:1)

Polešovice urvaly první vítězství, zato nováček z Horního Němčí si na první body po postupu do okresního přeboru musí minimálně týden počkat. Hostům skvěle vyšel začátek utkání. Po průniku a přesné zpětné přihrávce Fantury se prosadil dorážející Kala. Polešovice mohly své vedení navýšit, ale Černoch jasnou šanci neproměnil a další střely skončily mimo. Hostům patřil i vstup do druhého poločasu. Po rohovém kopu skóroval Kala. Horní Němčí se snažilo, ale proti organizované a důsledné obraně se těžko prosazovalo. Až v 72. minutě dlouhý balon propadl až k nekrytému Zámečníkovi, jenž pohotově snížil. Domácí fotbalisté v závěru vrhl všechno do útoku, ale na vyrovnání už nedosáhli. Polešovičtí mohli náskok ještě několikrát pojistit, ale žádný z brejků nedotáhli.
Branky: 72. Josef Zámečník - 4. a 55. Miroslav Kala. Rozhodčí: Korolovych. Diváci:100.

1. Strání B 3 3 0 0 7:1 9
2. Jankovice 3 2 1 0 6:1 7
3. Topolná 3 2 0 1 7:5 6
4. Ostr. Lhota 3 2 0 1 4:4 6
5. Slavkov 3 1 2 0 3:2 5
6. Nezdenice 2 1 1 0 8:4 4
7. Jarošov 3 1 1 1 9:6 4
8. Březová 3 1 1 1 4:4 4
9. Bílovice 3 1 0 2 5:6 3
10. Polešovice 3 1 0 2 5:6 3
11. Bánov 3 1 0 2 4:7 3
12. O. N. Ves 3 0 2 1 6:7 2
13. Horní Němčí 2 0 0 2 3:6 0
14. Vlčnov 3 0 0 3 2:14 0