Nově od jarní části budou kartonem piv Zubr Premium, českého piva roku 2016, odměněni hned tři nejlepší tipéři týdne! Vedle Vladimíra Drábíka se mohou na stejnou odměnu těšit i další dva ze tří hráčů, kteří správně určili výsledky sedmi utkání. Pomocné kritérium Supertrefa tak určilo další dva šťastlivce Antonína Krpala ze Stříbrnic a Martina Dorůška ze Slavičína.

Všichni si mohou vyzvednout piva na okresních pobočkách redakcí Deníku.

Protože je dlouhodobá 13kolová soutěž teprve na začátku, stále se vyplatí zapojit do hry i nyní. Pro nejlepší desítku tipérů jarní části jsou totiž připraveny velmi atraktivní ceny vítěz se může těšit na pořádnou pivní nálož, za své znalosti si totiž odnese rovnou stovku piv Zubr Premium. Na druhého v celkovém pořadí čeká 70 piv, třetí se může těšit na 50 pivních šampionů. Hráči, kteří se umístí na 4. až 6. místě, vyhrají sportovní batoh značky Topgal, výhrou za umístění na 7. až 10. místě je fotbalový míč.

Abyste se mohli zapojit mimo jiné i do klání o nejlepší tři tipéry víkendu, které každý týden odměníme kartonem 24 piv Zubr Premium, stačí, když vyplněný kupon č. 2 vystřihnete a do čtvrtka 24. března 2016 do 14 hodin jej doručíte do redakce Slováckého deníku, Havlíčkova 160, 68601 Uherské Hradiště.

Více se dočtete v dnešním tištěném vydání Slováckého deníku