1. FC SLOVÁCKO B – ROSICE 1:3 (1:0)

Na začátklu utkání měli více ze hry hosté, kteří také už ve 4. minutě vstřelili první gól. Ten ale naštěstí pro domácí kvůli ofsajdovému postavení střelce Látala neplatil. „Měli jsme trošinku pomalejší rozjezd, jakmile se ale do toho kluci dostali, nebylo to z naší strany vůbec špatné," pochvaloval si domácí kouč Jan Palinek.

Modrobílí se stále více tlačili před branku Rosic a ve 22. minutě se radovali z vedoucího gólu, který zaznamenal jeden z dorostenců v sestavě Slovácka Roman Haša. „Velká škoda byla, že jsme nepřidali další góly. Měli jsme tři tutovky, jenže nic z toho," litoval Palinek.

Největší šance měla na noze právě Roman Haša, jenže jednou byla proti tyč a podruhé břevno.

„O přestávce jsme si říkali, že hlavně nesmíme inkasovat rychlý gól a že pak soupeře dorazíme. Jenže co čert nechtěl, dostali jsme po obrovských individuálních chybách hned dva," kroutil zklamaně hlavou trenér slovácké zálohy.

Katem Slovácka byl Petr Malata, který navíc čtvcrt hodiny před koncem přidal i třetí gól a hatrickem tak Rosiícm zajistil cenné vítězství.

„I přes porážku si myslím, že jsme nesehráli špatný zápas. Zkrátka jsme ale zaplatili daň za mládí a nezkušenost," poznamenal na závěr Jan Palinek.

Branky: 22. Haša – 52., 55. a 77. Malata. Rozhodčí: Pochylý – Plesar, Ogrodník. ŽK: Mikulica, Franta, Svízela – Živný. 1. FC Slovácko B: Vejmola – Ondica (61. Zůbek), Malý, Mikulica, Franta, Haša, Foltýn (77. Prajza), Bančák, Svízela (81. Křivánek), Kolínek, Nečas. Trenér: J. Palinek.