„Rozhodčí pak hned zápas ukončil, kluci popadali bezmocně na zem. Byl to remízový zápas, ale takový je fotbal," smutnil trenér ČSK František Ondrůšek.

HAVLÍČKŮV BROD – UHERSKÝ BROD 2:1 (1:1)

Hosté začali na půdě druhého celku tabulky parádně. Už ve druhé minutě našel Michalec přesným centrem Zdeňka Kroču a zkušený stoper z malého vápna uklidil míč do sítě – 0:1.

„Lepší start do utkání jsme si nemohli přát. Domácí nás pak díky dobrému pohybu začali přehrávat, měli míč častěji na svých kopačkách, do vyloženýc h šancí jsme je ale nepouštěli," popsal brodský lodivod dění na trávníku.

Jenže jak už se to u jeho týmu stává tradicí, když se protivník nemůže prosadit sám, pomohou mu Broďané svými chybami. Jednu pořádně hrubou vyrobil ve 29. minutě Kúdela. Po špatném zpracování si nechal sebrat balon a unikajícího Sklenáře podťal v šestnáctce. „Dostali jsme za to hned tři tresty – penaltu, vyloučení a ztrátu hráče pro příští zápas," posteskl si František Ondrůšek.

Kubát poslal míč z bílého puntíku přesně k pravé tyči a bylo vyrovnáno – 1:1.

„Do druhé půle jsme přeskupili řady. Kluci bojovali, odjezdili zápas na krev, nemám jim co vytknout. V nastaveném čase bohužel přišel řetězec chyb, za které jsme zaplatili druhým gólem. Bod by byl fantastický, ale nedá se nic dělat," litoval kouč Uherského Brodu.

Branky: 29. z pen. Kubát, 90+2. Míča – 2. Kroča. Rozhodčí: Soukal – Smekal, Mayer. ŽK: Kubát – Dvořák, Šálek. ČK: 29. Kúdela (Uh. Brod). Diváci: 230. Uh. Brod: M. Ondrůšek – M. David, Kroča, Vrága, Kúdela – Dvořák, Šálek, R. David, Mančík – Michalec (58. Josefík), Hruboš (86. Jan Pochylý). Trenér: F. Ondrůšek.