1. FC SLOVÁCKO B – HULÍN 3:0 (1:0)

V první půli ale oba soupeři nabídli stovce diváklů vyrovnanou podívanou. Jako první byli blíž k vedoucí brance fotbalisté Hulína. Po standardce se míč dostal k Řihákovi, jehož ránu zastavilo až břevno Hečovy brány. Domácí odpověděli dvěma šancemi Zdeňka Šturmy. Tu první mu sice brankář Dubec zneškodnil, při druhé už však byl na jeho střelu krátký – 1:0. Nic víc se toho na hřišti v první půli neudálo.

„Musím říct, že o přestávce jsem musel v šatně zvednout hlasivky, protože náš výkon nebyl v pořádku. Cítili jsme totiž, že Hulín nepatří do kategorie silných soupeřů, přesto jsme se jen těžko prosazovali," zlobil se domácí trenér Jan Palinek.

Ruhá půle už všem byla jasně v režii jeho svěřenců. Uklidňující druhý gól přidal už v 55. minutě Jan Martykán, který poslal placírkou do sítě zpětou přihrávku – 2:0. „Potřebovali jsme přidat druhý gól, což se nám brzy povedlo. Pak jsme tam měli ještě spoustu situací, které jsme nedotáhli do konce, gólů mohlo být daleko víc," poznamenal domácí kouč, který si do kolonky střelců připsal už jen jedno jméno – v 65. minutě završil na konečných 3:0 Michal Trávník.

„Po první půli jsme byli ve hře, chtěli jsme vybojovat alespoň bod, který se tady podle mě dal dneska uhrát. Jenže jsme si zápas prohráli vlastními chybami. Dá se říct, že jsme Slovácku nachytali všechny tři góly," posteskl si trenér Hulína Jindřich Lehkoživ.

Branky: 17. Šturma, 55. Martykán, 65. Trávník. Rozhodčí. Cieslar – Priesol, Nesrsta. Diváci: 114. 1. FC Slovácko B: Heča – Mikulica, Franta, Hofmann, Jeleček, Kuzma, Kolínek, Šturma (77. Haša), Trávník, Martykán, Szmek (77. Nečas). Trenér: J. Palinek. Hulín: Dubec – Barcuch, Číhal, Řihák, Laciga, Dvořáček, Subič (46. Lehkoživ), Ševela, Pacl (70. Němec), Kadlec (81. Mrhálek), Václavíček. Trenér: J. Lehkoživ.