1. FC Slovácko B – Sigma Olomouc B 1:0 (1:0)

Na kunovické Bělince se hrál od začátku až do konce pohledný fotbal, jenž svou kvalitou převyšoval třetiligovou úroveň. Domácí posílení o ostřílené harcovníky Šumulikoskiho s Kaloudou si museli dávat pozor zejména na aktivního Rolince, který dvakrát mířil těsně vedle. Slovácko odpovědělo příležitostí Galušky, kterou zlikvidoval gólman Blaha, daleko k úspěchu neměl ani Antwiho nebezpečný projektil.

Dvě minuty před přestávkou už se skóre měnilo. Kalouda našel volného Zajíce, který poslal domácí do vedení – 1:0. „Krásná akce," ocenil spolupráci zkušenosti s mládím kouč Michal, kterému se první poločas velmi zamlouval. „Hrálo se nahoru dolů, nechyběly šance, takový fotbal se musel líbit."

Těsně před odchodem do kabin ještě mohl navýšit náskok Slovácka opět Zajíc, jeho oblouček ale zastavilo břevno olomoucké brány.

Po obrátce už diktoval tempo vedoucí celek MSFL, který byl dvakrát blízko vyrovnání. Ševčík i Rolinc ale poslali své tutovky pánubohu do oken. Tlak Sigmy ještě umocnilo Prajzovo vyloučení, i v oslabení ale domácí všechny zapeklité situace ustáli a připravili tak Hanákům teprve druhou porážku v soutěži.

„Musím kluky pochválit, předvedli velice dobrý výkon. Gólman Daněk nás několikrát podržel, hlavně díky němu jsme přežili několik šancí soupeře. Výhry si velice cením," dodal trenér Slovácka.

Branka: 43. Zajíc. Rozhodčí: Dubravský – Horák, Kubica. ŽK: Kalouda, Antwi, Galuška – Ševčík. ČK: 83. Prajza (Slovácko). Diváků: 94. Slovácko B: Daněk – Pilka, Jeleček, Holek, Prajza, Šumulikoski, Sadílek, Kalouda, Antwi (87. Petrucha), Galuška, Zajíc (86. Fojtášek). Trenér: V. Michal.